Povestea noastra

In anul 2011 ia nastere firma KA&MA TRADING din dorinta de a deservi piata locala cu perne de calitate pentru indoor si outdoor, destinate pana atunci doar tarilor privilegiate din Europa. Zis si facut, am pornit pe acest drum anevoios, doua caractere, doi oameni din medii diferite: unul inginer, celalalt economist, unul cu experienta de viata , celalalt cu mai putina experienta, dar cu mult entuziasm. Desi piata ne-a primit cu bratele deschise, parca am simtit ca ne lipseste ceva si astfel ne-am gandit sa cream un produs care sa nu fie sezonier, vanzarile lui sa nu fie influentate de vremea de afara si asa mai departe. Astfel a aparut brandul de saltele, toppere, perne si pilote Best Sleep. Intre timp ne-am marit echipa cu oameni cu aceeasi viziune si daruire ca si noi.
Best Sleep insemna pentru noi un vis implinit, dragostea pentru confort si grija pentru detaliu.
Ne preocupa in mod deosebit ca materia prima si tehnologia folosita sa fie de cea mai buna calitate pentru produsele noastre. Suntem siguri ca fiecare client isi va gasi produsul care i se potriveste in gama noastra BEST SLEEP, pentru a-i asigura un somn… magic !

 

Vizitati magazinul nostru Best Sleep din Timisoara!

Va asteptam sa treceti pragul primului nostru magazin dedicat produselor de calitate produse de noi la Timisoara. Gasiti aici, pe langa saltelele cu diverse umpluturi si perne de dormit cu spuma cu memorie, latex sau cu umpluturi naturale ca de exemplu puful de gasca sau lana, pilote cu diverse umpluturi naturale sau sintetice, lenjerii de pat si perne decorative care dau un aer trendy oricarei case.
Ca mobilier, gasiti la noi in showroom canapele pentru camere mici de tip click-clack si paturi cu lada de depozitare, dar si de tip box spring atat de populare in tarile din vestul Europei.
Va asteptam cu drag!