Nicu, în vârstă de 14 ani, este campion mondial la Shotokan și mi-a spus că-i plac culorile verde și roșu. El urma să împartă ocazional camera cu frații mai mari, stundeți, care vin rareori acasă, dar care evident aveau nevoie de un loc de dormit. Soluția Pentru frații mai mari? Fotolii Cub de la Best Sleep din Timișoara, care sunde fapt saltele pochet pliate în trei și care pot fi desfășurate în cameră și sub baltul de birou. Am păstrat patul lui Nicu de o persoană și dedesub sunt sertare pentru depozitare.

”Nicu, în vârstă de 14 ani, este campion mondial la Shotokan și mi-a spus că-i plac culorile verde și roșu. El urma să împartă ocazional camera cu frații mai mari, stundeți, care vin rareori acasă, dar care evident aveau nevoie de un loc de dormit. Soluția Pentru frații mai mari? Fotolii Cub de la Best Sleep din Timișoara, care sunde fapt saltele pochet pliate în trei și care pot fi desfășurate în cameră și sub blatul de birou. De aceea blatul de birou nu este spijinit pe picioare dispuse pe mijloc, ci în spate, către perete. Am păstrat patul lui Nicu de o persoană și dedesub sunt sertare pentru depozitare.”

Deasupra saltelelor Cub am realizat un panou decorativ pentru expunerea trofeelor importante din palmaresul lui Nicu și a lui Ioan.

Citeste tot articolul: https://adelaparvu.com/2018/10/14/apartamentul-familiei-deaconu-din-pitesti-renovat-de-visuri-la-cheie/